۰۳ آبان ۱۳۹۷
آبان ۳, ۱۳۹۷

خواص سنجد

آبان ۳, ۱۳۹۷ ۰ دیدگاه

خواص سنجد

امروزه شیوع و گسترش “پوکی استخوان” و بیماریهایی مانند آرتروز به‌ویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر ۴ نفر بالای ۲۵ سال، یک نفر مبتلا به آن است . در طب سنتی ایرانی ــ اسلامی راهکارهای مختلف ساده ای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد که در ادامه، یکی از خوراکی های شگفت انگیز و در دسترس همه که تأثیرات معجزه آسایی را دارد، معرفی می‌کنیم.

 

 

خواص سنجد

 

چرا باید “سنجد” را جدی بگیریم

 

از ائمه اطهار(ع) روایت شده که “سنجد” گوشتش گوشت می آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست می رویاند.

 

از سنجد می توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند.

 

 

 

ادرار اگر قطره قطره بیاید، با پودر سنجد روان می شود؛ بازوها و ساق ها را نیرومند می کند.

 

سنجد، عفونت ریه را خشک و آب آوری شش ها را درمان می کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می کند.

 

 

 

سنجد خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می رود.

 

سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می شود.

 

 

 

سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بی‌نظیر است و در درمان پوکی استخوان ــ به عنوان چهارمین عامل مرگ‌ومیر در جهان ــ اثرات معجزه آسایی دارد؛ می توان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بوده اند!

 

 

 

ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بی نظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروف ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می توان آن را با شیر میل کرد.

 

 

 

در مکتب طبی ابن سینا، آسیاب شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالی و بی خطر برای آرتروز‌، روماتیسم و پوکی استخوان است.